Ben, Bas en Billie

Korte inhoud:
Ben, Bas en Billie wonen in een kleine studio nadat hun moeder verdwenen is. Deze verdwijning is ondertussen zeven jaar geleden waardoor hun moeder als overleden wordt beschouwd. Daarom komt familierechter Sandra Stock een observerend bezoek brengen om te beslissen of Ben de wettelijke voogd mag worden van Bas en Billie, anders moeten ze naar een pleeggezin.

Ben doet zijn best om het bezoek van de rechter in goede banen te leiden, maar de vrije opvoeding, leugens en misverstanden komen al snel om de hoek kijken! Zeker wanneer Bea, de nieuwe buurvrouw, en Pieter, de zoon van de conciërge, zich komen moeien.

De familierechter heeft haar handen vol met Ben, Bas en Billie!

Data:
Donderdag 2 september: 19 uur
Vrijdag 3 september: 20 uur
Zaterdag 4 september: 20 uur

Spel:
Ben: Bart Bruninx
Bas: Arthur Cleijnen
Billie: Hannah Driessen
Bea: Els Boelen
Betty: Annick Thijs
Pieter: Kevin Rosius
Sandra Stock: Annick Thijs

Tekst en regie:
Bart Bruninx

Coronamaatregelen:
– Tickets moeten online besteld en betaald worden. Dit om wachtrijen te voorkomen.

– Tickets worden gescand in het theater, u kan de tickets afdrukken of tonen op uw gsm. In dit laatste geval kan u best de helderheid van uw gsm zo hoog mogelijk zetten en inzoomen op de qr-codes. 
– Voor en na de voorstelling en tijdens de pauze zal u iets kunnen drinken. Drank kan besteld worden aan de toog. Hiervoor kan u bonnetjes kopen, dit kan enkel met contant geld (cash). Een consumptie kost € 2,00, we willen u vragen om zo gepast mogelijk te betalen. 
– Social distance en het dragen van een mondmasker is niet langer verplicht. Het dragen van een mondmasker wordt wel nog aangeraden.
– Het dragen van een mondmasker is wel verplicht als u drank gaat bestellen aan de toog of als u tijdens het nuttigen van een drankje naar het toilet moet. Dit omdat wij het horecaprotocol moeten volgen. 
– Gelieve in de zaal plaats te nemen op de stoelen die op uw tickets staan. Als u meerdere mails met tickets hebt ontvangen geldt enkel de laatste mail met de nieuwe tickets.

Scan de QR-code om tickets de bestellen.